Ai intrebari? Vorbeste cu un expert:

Lista Firme si companii | Informatii economico-financiare si date de contact

lista firmeCD-ul cu lista firme si companii din Romania, alcatuit din imagini si descriere tip text, ofera avantajul actualizarii permanente si expunerii unei cantitati de informatii complexe si sugestive despre societatile active din Romania.

Rezultatele obtinute in urma efectuarii cautarilor pe cd-ul lista firme, pot fi exportate complet sau selectiv. Fisierele rezultate in urma exportului sunt de tip microsoft excel, purtand extensia (xlsx). Fisierele vor contine toate informatiile disponibile raportate la inregistrarile selectate.

Descriere Produs

Informatii actualizate permantent referitoare la Denumire firma, Cod CAEN principal, administratori, actionari, asociati.
Date de identificare Adresa sediu, telefon, fax, email, website.
Date economico-financiare Informatii despre istoricul si evolutia indicatorilor financiari, incidente de plata, diagrama de relatii.

CD Lista Firme

Agentii de vanzari au nevoie de o sursa de  incredere care sa le ofere solutii realiste la intrebarile lor directe, la obstacole sau provocari. Ei au nevoie de cd-ul cu lista firme si companii din Romania.

lista firme

Succes in vanzari

Toti vor sa aibe succes in vanzari!

Cei mai multi NU reusesc.

NU pentru ca NU ar putea, ci pentru ca NU stiu cum sa o faca.

Prin baza de date cu lista firme si companii , agentii de vanzari ajung la esenta problemei foarte rapid, fara cel care cumpara sa se simta presat in vreun fel.

Prezentare CD Lista Firme

CD-ul cu lista firme si companii din Romania, este o sursa de informatii realista. Informatiile prezentate aici, sunt o serie de informatii comerciale si juridice pentru a-ti spori si aprofunda cunostintele si experienta in ceea ce priveste procesul vanzarilor si provocarile de vanzare zilnice. Te ajuta sa cresti si sa te dezvolti ca agent de vanzari intr-un mod profesionist.

Te provoc sa-ti dublezi  venitul!

Am creeat un CD-ul cu lista firme si companii, de dublare a veniturilor, deoarece multi agenti economici au un talent neexploatat. Te provoc sa-ti dublezi venitul! Ti-am oferit instrumentul perfect cu care sa faci acest lucru. Acum depinde de tine sa dovedesti ca poti.

Succes garantat

Rasplata ta va fi atingerea celor mai inalte obiective pe care ti le-ai stabilit pentru cariera ta de vanzari.

Rasplata ta va fi recunoastrea pe care o vei primi ca agent de vanzari cu experienta.

Rasplata ta va fi satisfactia personala de a fi  cel mai bun agent de vanzari si faptul ca ai realizat asta singur.

Rasplata ta va fi faptul ca vei face mai multe vanzari.

Date firme  Comanda acum la pret redus!

Leave a Reply