Firme pe domenii | Punem la dispozitia clientilor baze de date cu firme clasificate pe domenii de activitate.

In baza noastra de date, gasiti date de contact, date financiare si juridice, accesibile, reutilizabile si redistribuibile in mod liber, despre societatile din Romania, fara a tine cont de restrictii, patente sau alte mecanisme de control (open data).

Unele date prezente sunt deja facute publice, iar portalul nostru va facilita accesul la acestea, prezentandu-le intr-o forma unificata.

firme pe domenii

In prezent, oferim acces la informatii actualizate si specializate despre firmele din Romania, cu peste 600.000 de societati active in 2014. Baza de date cu firme pe domenii de activitate, se livreaza in format Microsoft Excel (.xlsx), si ofera posibilitatea cresterii vanzarilor prin selectarea de noi potentiali clienti din baza de date, folosind profilul clientilor tai actuali.

Lista firmelor din Romania clasificate pe domenii de activitate - COD CAEN
A. AGRICULTURA, SILVICULTURA SI PESCUIT
B. INDUSTRIA EXTRACTIVA
C. INDUSTRIA PRELUCRATOARE
D. PRODUCTIA SI FURNIZAREA DE ENERGIE ELECTRICA SI TERMICA, GAZE, APA CALDA SI AER CONDITIONAT
E. DISTRIBUTIA APEI; SALUBRITATE, GESTIONAREA DESEURILOR, ACTIVITATI DE DECONTAMINARE
F. CONSTRUCTII
G. COMERTUL CU RIDICATA SI CU AMANUNTUL, REPARAREA AUTOVEHICULELOR, MOTOCICLETELOR SI A BUNURILOR ...
H. TRANSPORT SI DEPOZITARE
I. HOTELURI SI RESTAURANTE
J. INFORMATII SI COMUNICATII
K. INTERMEDIERI FINANCIARE SI ASIGURARI
L. TRANZACTII IMOBILIARE
M. ACTIVITATI PROFESIONALE, STIINTIFICE SI TEHNICE
N. ACTIVITATI DE SERVICII ADMINISTRATIVE SI ACTIVITATI DE SERVICII SUPORT
O. ADMINISTRATIE PUBLICA SI APARARE; ASIGURARI SOCIALE DIN SISTEMUL PUBLIC
P. INVATAMANT
Q. SANATATE SI ASISTENTA SOCIALA
R. ACTIVITATI DE SPECTACOLE, CULTURALE SI RECREATIVE
S. ALTE ACTIVITATI DE SERVICII
T. ACTIVITATI ALE GOSPODARIILOR PRIVATE IN CALITATE DE ANGAJATOR DE PERSONAL CASNIC; ACTIVITATI ALE GOSPODARIILOR PRIVATE
U. ACTIVITATI ALE ORGANIZATIILOR SI ORGANISMELOR EXTRATERITORIALE

In tara noastra isi desfasoara activitatea aproximativ 4.9 milioane de angajati. Majoritatea judetelor din Romania au ca domeniu principal de activitate Comertul. Urmatoarele sectoare de activitate care figureaza ca avand un numar mare de angajati sunt Constructii si Transporturi. In Romania exista si un numar de aproximativ 300.000 de PFA-uri active.

Acest articol a fost publicat in sectiunea Firme pe Domenii, si etichetat cu Lista firmelor din Romania clasificate pe domenii de activitate, dupa COD CAEN. Lista cu firme cuprinde urmatoarele sectoare de activitate:  AGRICULTURA, VANATOARE, SILVICULTURA; PESCUITUL SI PISCICULTURA; INDUSTRIA EXTRACTIVA;  PRODUSE ALE INDUSTRIEI; ENERGIE ELECTRICA SI TERMICA, GAZE SI APA; CONSTRUCTII; COMERTUL CU RIDICATA SI CU AMANUNTUL REPARAREA AUTOVEHICULELOR, MOTOCICLETELOR SI A BUNURILOR;  HOTELURI SI RESTAURANTE; TRANSPORT, DEPOZITARE SI COMUNICATII; INTERMEDIERI FINANCIARE; TRANZACTII IMOBILIARE, INCHIRIERI SI ACTIVITATI DE SERVICII PRESTATE IN PRINCIPAL; ADMINISTRATIE PUBLICA SI APARARE; ASIGURARI SOCIALE DIN SISTEMUL PUBLIC; INVATAMANT; SANATATE SI ASISTENTA SOCIALA; ALTE ACTIVITATI DE SERVICII COLECTIVE, SOCIALE SI PERSONALE; ACTIVITATI ALE PERSONALULUI ANGAJAT IN GOSPODARII PARTICULARE; ACTIVITATI ALE ORGANIZATIILOR SI ORGANISMELOR EXTRATERITORIALE.