Ai intrebari? Vorbeste cu un expert:

Fax2Email | transmite faxuri direct din Mail

Croieste-ti calea spre inima si portofelul potentialului client prin serviciul ”Fax2Email”.

fax2emailFolosirea serviciului ”fax2email” in mod corespunzator este un aspect. Folosirea abuziva este cu totul altceva. Ca toate celelalte elemente ale vanzarilor, sincronizarea este ingredientul esential. Utilizand Fax2Email, transmiti faxuri direct din casuta ta de email, economisind timp si resurse pentru business-ul tau. Ai costuri reduse si puteti trimite si primi faxuri fara a folosi un aparat de fax. In plus, ai posibilitatea sa portezi orice numar de fax de pe orice solutie de ”fax2email”.

”Fax2email” reprezinta pentru vanzari ce reprezinta atu-ul in jocul de bridge. Joci la atu numai cand este in avantajul tau sa faci asta. Joaca gresit, si vei pierde si, probabil, si jocul. Folosirea excesiva sau abuziva a faxului ii distruge capacitatea de a lucra in favoarea ta.

  • Evita sintagme de genul: urgent, extrem de important si situatie de urgenta.
  • Nu folosi Fax2Email in locul unei prezentari de oferte sau ca prim contact.
  • Nu trimite prin Fax2Email brosurile sau discursul de prezentare. Vor fi aruncate la gunoi imediat ( in circa 38 de secunde).

Iata doar 10 motive pentru a folosi Fax2Email

Pentru a schimba un contract.
Pentru a prezenta un produs sau serviciu nou.
Pentru a informa.
Pentru a felicita.
Pentru a confirma o intalnire.
Pentru a transmite o gluma grozava sau un desen.
Pentru a amuza cu o foaie de de faz amuzanta.
Pentru a solicita o intalnire urgenta din cauza unei schimbari nerezolvate ( cresterea pretului, cresterea productivitatii, o tehnologie noua).
Pentru a arata un articol dintr-un ziar local sau national, care confirma importanta serviciilor tale.
Pentru a trimite un material care sa arate ca ai cunostiinte despre afacerea/domeniul de activitate a potentialului client.

Trimite prin FAX2eMail o copie a agendei tale de intalniri zilnice, in care ai incercuit orele si datele la care esti liber. ( Poti chiar sa evidentiezi si o intalnire cu un concurent.)

Vrei sa stii cate ceva despre caracterul rapid al serviciului Email2Fax? Voi vorbi despre asta in urmatorul articol. Ramai pe frecventa.

 

2 Comments

Leave a Reply