Ai intrebari? Vorbeste cu un expert:

Email2Fax | emailul si faxul devin acelasi sistem

Email2Fax direct de pe internet

email2faxPrin serviciul ”Email2Fax” transmiteti faxuri direct de pe calculator, prin simpla adresare a unui email catre numarul de fax al destinatarului.

Pentru a da dovada de rapiditate, care sa arate dorinta ta de a servi si de a raspunde imediat, o parte extrem de importanta in construirea unei relatii de afaceri de lunga durata.

Cum puteti utiliza serviciul Email2Fax ?

1. Pur si simplu atasati documentul pe care doresc sa il transmiteti prin fax , la adresa dumneavoastra de email.

2. Introduceti numarul de fax! Pentru a activa adresa de email la numarul de fax, trimiteti un email la marketing@firmepesurse.ro;

3. Considera faxul ca si trimis !

4. Platiti numai pentru documentele trimise .

Gandeste-te la urmatoarele aspecte referitoare la Email2Fax

• Faxul inca se mai bucura de atentie imediata. Ai la dispozitie una sau doua pagini pentru a-i furniza informatii potentiului client. Foloseste-le inteligent. Spune doar ceea ce este necesar pentru a-ti atinge urmatorul obiectiv.
• Creativitatea este esentiala. Daca folosesti ”Fax2Email” inteligent si diferit, cu informatii concise, vei castiga incredere si atentie.
• Trimite intotdeauna ”Fax2Email” folosind optiunea de acuratete. Dureaza mai mult, dar atunci cand ajunge la potentialul client intr-o forma satisfacatoare, reflecta calitatea companiei tale si invers.
Fax2Email iti va mari nivelul vanzarilor, daca stii sa-i valorifici puterea.

Trimite o foaie de fax care sa-ti reflecte creativitatea. Nu-ti fie frica sa folosesti putin umorul. Avocatii au observatii pretentioase pe foile lor de fax, care spun de fapt: ,,Daca citesti acest fax si nu-ti este adresat iti vei pierde vederea si vei arde in iad. ,,

Pentru a nu pierde din vedere aceste lucruri, imi creez propriul set de reguli, care sa apara pe foaia mea de fax. Primesc in jur de cinci comentarii pe saptamana despre modul in care s-a amuzat cineva cand a citit faxul.

Tu cate comentarii primesti?

Leave a Reply