Nomenclator cod CAEN – Rev.2 , pe intelesul tuturor. Lista Coduri CAEN sectiunea L. Tranzactii Imobiliare;

Tranzactii ImobiliareAceasta sectiune include activitatile desfasurate de proprietari, agenti si/sau brokeri in unul sau mai multe din urmatoarele domenii: cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare, inchirierea de bunuri imobiliare, furnizarea de alte servicii imobiliare.

Activitatile din aceasta sectiune pot fi efectuate asupra bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate si se pot desfasura pe baza de onorariu (taxa) sau contract.

De asemenea este inclusa si construirea de structuri, combinata cu pastrarea proprietatii sau inchirierea acestor structuri. Această sectiune include si activitatile administratorilor de proprietati imobiliare.

L. TRANZACTII IMOBILIARE

68 Tranzactii imobiliare
681 Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii
6810 Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii
682 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
6820 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
683 Activitati imobiliare pe baza de comision sau contract
6831 Agentii imobiliare
6832 Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract

Acest articol a fost publicat in Coduri CAEN sectiunea L. Tranzactii Imobiliare si etichetat cu lista firmelor din Romania clasificate pe domenii de activitate.

Lista cu Agentii Imobiliare importante din Romania; Agentii imobiliare din Bucuresti, Agentii imobiliare din Arad, Lista agentii imobiliare, Baza de date cu Agentii Imobiliare, Agentii imobiliare Constanta, Agentii imobiliare Brasov, Agentii imobiliare in Hunedoara, Agentii imobiliare Prahova, Cumparari si inchirieri, Agentii imobiliare in Bihor, Agentii imobiliare in Timisoara, lista cu agentii imobiliari, baza de date cu agenti imobiliari.