Ai intrebari? Vorbeste cu un expert:

Baze de date B2B|firme si companii romanesti

Baze de date B2B (Business to Business) cu firme si companii romanesti.

Baze de date B2B Colectarea datelor si procesarea informatiilor pentru aproximativ 600.000 de firme si companii romanesti ar putea suna ca o sarcina imposibila, nu?

Nimic mai simplu!

Prin serviciul propriu de data center, operatorii nostri, proceseaza zilnic informatii financiare, juridice si date de contact, despre societati romanesti din toate sectoarele de activitate. Este singurul loc unde veti gasi baze de date B2B care sa contina un volum atat de mare de date complete si actualizate conform cerintelor dumneavoastra.

Prioritatea noastra este de a va oferi baze de date B2B cu informatii de contact cat mai exacte. Bazele de date B2B contin numere de telefon valide si adrese de email verificate, de tipul cea mai recenta actualizare posibila.

Va puteti concentra resursele si timpul mai eficient atunci cand aveti informatii fiabile. Bazele de date B2B pe care le furnizam sunt exact ce aveti nevoie pentru a comunica prin marketing direct doar cu clientii sau potentialii clienti interesati de produsul sau serviciile dumneavoastra.

Acum puteti plati exact cat aveti nevoie!

Cumpara baze de date B2B persoanlizabile!

Fara a cheltui sume de bani pe informatii irelevante pentru dumneavoastra.

Bazele de date B2B cu firme si companii romanesti, reprezinta solutia ideala pentru tele-servicii, campanii de email marketing, sms mobil sau fax marketing.

Bazele de date B2B contin peste 600.000 de firme si companii din Romania cu urmatoarele informatii referitoare la profilul firmelor:

Numele firmei
Codul fiscal (CUI)
Numarul de inregistrare la Registrul Comertului
Adresa sediului social
Adresa de corespondenta
Telefon
Fax
Website
Adresa e-mail
Persoana de contact
Codul CAEN
Cifra de afaceri si / sau profit pe ultimul an de raportare
Numar de salariati corespunzator pe ultimul an de raportare

Platiti doar pentru informatiile de care aveti nevoie, beneficiind de toate avantajele.

baze de date b2bPentru mai multe informatii privind serviciile, ne puteti contacta la adresa de email: marketing@firmepesurse.ro ; Telefon: +40 (770) 297 653 .

2 Comments

  1. Feri Lorincz

Leave a Reply